Over ons

Woningstichting Barneveld staat midden in de Barneveldse samenleving. We zijn een lokaal actieve woningcorporatie met ruim 4.000 voornamelijk huurwoningen in ons bezit. Daarmee bieden we huisvesting aan ongeveer 10.000 mensen. 50 medewerkers helpen om deze opgave te realiseren.
In de eerste plaats zijn we er voor mensen die aangewezen zijn op sociale verhuur, voor mensen met een middeninkomen (tot € 43.000 per jaar) en voor zorgbehoevenden. We bieden een mix van woningen in type, prijs en kwaliteit.
We zijn echter niet alleen ontwikkelaar, beheerder en aanbieder van woningen; we zijn ook samenwerkingspartner op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Onze koers

Goede en betaalbare woningen aanbieden, zorgen dat de buurt er goed uitziet, eraan bijdragen dat mensen fijn wonen. Dat is onze kerntaak en daar gaan wij voor. Dat klinkt gewoon, maar voor ons is het bijzonder. Want we weten wat ervoor nodig is. Hard werken, durven kiezen en open staan voor samenwerking.

Daarnaast houden we ons bezig met maatschappelijke thema’s, samen met onze partners in zorg, welzijn en wonen. We kiezen bewust voor wat we doen - en wat we niet doen. We nemen geen verantwoordlijkheden over, maar zijn de aanjager. De komende jaren dagen we onze samenwerkingspartners en onszelf uit om thema’s aan te pakken, die belangrijk zijn voor de gemeente Barneveld en haar bewoners. Dát bedoelen wij met passie voor Barneveld.

 

Missie

Ieder mens heeft behoefte aan een veilige basis om in te wonen en een vertrouwde omgeving om in te leven. Daarom werken we met passie voor Barneveld aan betaalbaar en prettig wonen. Dit doen we samen met partners en bewoners.

 

Lees meer over waar we voor staan en gaan.

 

 

 

 
 
  • Delen: