Onderhoud

Een kerntaak van Woningstichting Barneveld is er voor te zorgen dat bewoners in een kwalitatief goede woning kunnen wonen. Daarom voeren we geregeld onderhoud uit aan onze woningen. Er zijn verschillende vormen van onderhoud: 'gewoon' onderhoud, planmatig onderhoud, groot onderhoud /renovatie.

 

Onderhoud

Huurder en verhuurder zijn samen verantwoordelijk voor het onderhoud van de huurwoning. Voor uitgebreide uitleg over wie voor welk onderhoud verantwoordelijk is (uzelf of de woningstichting), kunt u de brochure ‘Onderhoud’ lezen.

 

Sommige onderhoudsklussen zijn de verantwoordelijkheid van de huurder zelf. Voor een deel van deze klussen kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. Kijk voor meer informatie op de pagina Onderhoudsabonnement.

 

Doet u het liever zelf? Op ons YouTubekanaal vindt u diverse klusvideo's.

 

Planmatig onderhoud

Planmatig onderhoud is het onderhoud aan uw woning dat wij makkelijk kunnen inplannen. Denk aan schilderwerk en aan het vervangen van een cv-ketel. Zie hierbij het overzicht van het planmatig onderhoud 2018.

 

Groot onderhoud / renovatie

Groot onderhoud / renovatie is ingrijpend onderhoud aan uw woning, zoals de vervanging van keuken, toilet en badkamer of het vervangen van de kozijnen.

 

In het menu links vindt u meer informatie over onderhoudgerelateerde onderwerpen.

 

 

 
 
  • Delen: