Huurwoning

Woningstichting Barneveld biedt sociale huurwoningen aan en woningen in de vrije sector huur. Ons actueel woningaanbod vindt u op huiswaarts.nu. Naast het actueel woningaanbod in gemeente Barneveld, ziet u daar ook beschikbare huurwoningen in Wageningen, Ede, Rhenen, Veenendaal en Scherpenzeel.

 

Bent u 18 jaar of ouder en wilt u in aanmerking komen voor een huurwoning in gemeente Barneveld? Of wellicht in een van de omringende gemeenten? Dan is het belangrijk dat u zich inschrijft als woningzoekende op huiswaarts.nu.

 

  • Staat u al ingeschreven bij huiswaarts.nu als woningzoekende? U mag met uw registratienummer ook op woningen uit de omringende gemeeten reageren. De voorwaarden waaraan u moet voldoen staan bij de woninginformatie vermeld. 
  • Nog niet ingeschreven en wilt u kans maken op een huurwoning in Barneveld en omgeving? Ga dan naar huiswaarts.nu en schrijf u in.

 

Sociale huurwoning

Een sociale huurwoning is een woning met een huurprijs van maximaal € 710,68 per maand. Uw (gezamenlijk) belastbaar jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 36.798,-. Wij wijzen onze woningen passend toe. Klik hier naar de tabel passend toewijzen.

 

Vrije sector huurwoning

Een vrije sector huurwoning is een woning met een huurprijs hoger dan € 710,68. Uw belastbaar (gezamenlijk) inkomen is groter dan € 36.798,-.

 

De tabel passend toewijzen geeft u meer inzicht in onze inkomensvoorwaarden en de daarbij behorende huurprijs.

 
 
  • Delen: