Inkomenseisen

Bij veel huurwoningen stellen we inkomenseisen waarop we toetsen. Bij de advertentie op huiswaarts.nu vermelden we dan waaraan uw inkomen moet voldoen. Voldoet uw inkomen niet aan de voorwaarden, dan komt u niet in aanmerking voor de huurwoning. Als uw (gezamenlijk) belastbaar jaarinkomen meer dan € 36.798 is, dan komt u niet meer in aanmerking voor een woning met een huur tot € 710,00.

Inkomensverklaring

Bent u woningzoekende? Wanneer wij u een woning aanbieden, vragen wij u in ieder geval om een inkomensverklaring 2016 of 2017 van de Belastingdienst. U dient een inkomensverkaring toe te voegen aan uw persoonlijke pagina op huiswaarts.nu. Heeft u geen inkomenverklaring toegevoegd dan kunt u niet reageren op een woning. Voorkom dat uw nieuwe woning aan uw neus voorbij gaat en voeg nu uw inkomenverklaring toe! 

 

U kunt de inkomensverklaring 2016 aanvragen via de BelastingTelefoon: 0800 - 0543. Het nummer is gratis en bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.. Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Dit staat bijvoorbeeld op uw rijbewijs, loonstrook of paspoort. 

 

Belangrijk: als u geen inkomensverklaring kunt overleggen, gaan wij door met een volgende kandidaat.

 
 
  • Delen: