Hoogste punt Wyandotte 28 sociale huurappartementen

12 juli 2017 - Persbericht

Op dinsdag 11 juli 2017 stonden Woningstichting Barneveld en bouwbedrijf Van de Mheen uit Hoevelaken stil bij het hoogste punt van de nieuwbouw van 28 appartementen in de sociale huur aan de Wyandottelaan in Barneveld.

Geheel volgens traditie trakteerde de woningstichting de werknemers van Van de Mheen op friet en fris. De appartementen zijn bijna wind- en waterdicht en allemaal verhuurd.

 

Het appartementencomplex ligt in de directe omgeving van station Barneveld-Zuid. Het project is ruim opgezet, goed toegankelijk en makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en trein.

 

In december  2016 startte de bouw van het appartementencomplex wat de naam ‘Wyandotte’ krijgt, geluid naar het kippenras ‘Wyandotte’.  Komende periode gaat Van de Mheen verder met de afwerking binnen en buiten en volgt de aanleg van de buitenruimte met parkeerplaatsen en groen door de gemeente Barneveld.

 

De verwachte oplevering van de appartementen is half december 2017. De bewoners ontvangen dan ook de sleutels van deze mooie en ruime appartementen.

 

 

 
 
  • Delen: