Holzenbosch 38 woningen

Aan de zuidzijde van Voorthuizen wordt de nieuwe woonwijk Holzenbosch gerealiseerd. De woonwijk telt ruim 325 woningen in verschillende woningtypen en prijsklassen.

Projectinformatie

Over dit project

Plaats Voorthuizen Type woning gedifferentieerd Start bouw 2018 Oplevering gedifferentieerd Bouwjaar 2019/2020 Duurzaamheid BENG Aannemer Van de Kolk Garderen

Verhuurinformatie

Indeling Tuingerichte woonkamer met open keuken aan straatzijde, 3 slaapkamers, badkamer met 2e toilet en douche, zolderverdieping. Woonoppervlakte 100 m2 Aantal kamers 5 Woonkamer 23 m2 Slaapkamer 12 m2 Slaapkamer 2 8 m2 Slaapkamer 3 5 m2 Voorwaarden toewijzing De 8 tussenwoningen wijzen wij toe aan huishoudens van minimaal 2 personen. Huishoudens met een bruto jaarinkomen onder de huurtoeslaggrens (€ 30.825) krijgen voorrang. Huishoudens met een (gezamenlijk) bruto jaarinkomen tot € 38.035 kunnen op deze woningen reageren. De 4 hoekwoningen wijzen wij toe aan huishoudens van minimaal 3 personen. Huishoudens met een bruto jaarinkomen onder de huurtoeslaggrens (€ 30.825) krijgen voorrang. Huishoudens met een (gezamenlijk) bruto jaarinkomen tot € 38.035 Netto huurprijs €607,46 - €651,06 Servicekosten Naast de netto huur, brengen wij maandelijks een voorschotbedrag aan servicekosten in rekening. Het gaat om de volgende kosten;Glasverzekering: € 1,25, Onderhoudsabonnement: € 4,50, PV zonnepanelen: €10,00
De nieuwe woonwijk Holzenbosch wordt gefaseerd ontwikkeld in de periode van 2017 tot en met 2020.
Bij de ontwikkeling zijn 3 partijen bij betrokken: De Bunte Vastgoed Oost B.V. (namens woningstichting Barneveld), Heilijgers (namens gemeente Barneveld) en Bouw- en Aannemingsbedrijf Schoonderbeek. Op de website Holzenbosch.nl vindt u informatie over het woningaanbod, mede via de interactieve kaart.

Sociale huurwoningen

In opdracht van Woningstichting Barneveld realiseert de Bunte Vastgoed Oost in Holzenbosch 12 eengezinswoningen. Deze woningen zijn zo energiezuinig, dat ze voldoen aan de BENG-norm, die vanaf 2021 geldt. De netto huurprijzen variëren tussen € 607 en € 652 en zijn afhankelijk van het woningtype, huishoudgrootte en inkomen.

De 8 tussenwoningen wijzen wij toe aan huishoudens van minimaal 2 personen.

De 4 hoekwoningen wijzen wij toe aan huishoudens van minimaal 3 personen.

De Bunte Vastgoed Oost bouwt in totaal 39 woningen voor de woningstichting. Naast 6 (reeds verhuurde) sociale huurwoningen en de 12 eengezinswoningen volgen er 21 tweekamerappartementen.

Wonen in Holzenbosch?

Indien u interesse heeft voor een sociale huurwoning van Woningstichting Barneveld in Holzenbosch, zorg dan dat u ingeschreven staat bij huiswaarts.nu. Inschrijven is nodig om te kunnen reageren op een sociale huurwoning uit ons woningaanbod.
Bent u al ingeschreven, dan hoeft u nu niets te doen. Staat u (nog) niet ingeschreven op huiswaarts.nu? Dan raden wij u aan zich daar alvast in te schrijven. 
Wij informeren u via deze pagina en via Facebook en Twitter over het moment waarop we de woningen aanbieden via huiswaarts.nu. Ook wordt dit op Holzenbosch.nl en via de Holzenbosch-nieuwsbief en Facebook-pagina bekendgemaakt.
 
Wilt u in het algemeen op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Holzenbosch of van de verkoop en verhuur door andere partijen? Kijk dan op Holzenbosch.nl en daar op de interactieve kaart of op de Facebook-pagina. Wanneer u op die website het interesseformulier invult, ontvangt u de nieuwsbrief die de gemeente Barneveld namens de partijen met regelmaat verspreid. U bent dan als eerste op de hoogte van de verkoop- en verhuurmomenten van de woningen. Deze informatie staat ook op Holzenbosch.nl en op de informatiepagina van de gemeente Barneveld (Barneveldse Krant/donderdag-editie). 

Planning

De bouw van 21 tweekamerappartementen is gestart in november 2018. De oplevering wordt verwacht eind 2019.

In het voorjaar van 2019 is gestart met de bouw van 12 eengezinswoningen volgens de BENG-norm. De oplevering wordt verwacht in het voorjaar van 2020. Hou de website van Huiswaarts.nu in de gaten voor het actuele aanbod.