Vacature projectondersteuner klantcontacten

31 oktober 2019

Bij Woningstichting Barneveld is op de afdeling Wonen een parttime vacature ontstaan voor de functie van

projectondersteuner klantcontacten
Het gezicht van Woningstichting Barneveld

Wat ga je doen?

  • In deze afwisselende functie ben je het visitekaartje van onze organisatie en eerste aanspraakpunt voor onze huurders.
  • Je ondersteunt de afdeling Wonen door het in- en externe klantcontact te verzorgen. Dit doe je vooral door het telefoonverkeer in goede banen te leiden. Ook het te woord staan van bezoekers kan deel uitmaken van je werkzaamheden.
  • Een groot deel van de werkzaamheden is het aannemen van de binnenkomende reparatieverzoeken en vragen omtrent betalingen. Het is jouw taak om goed door te vragen, zodat beoordeeld kan worden wat er moet gebeuren en door wie.
  • Klantvriendelijkheid en resultaatgerichtheid heb je hoog in het vaandel staan.
  • Je voert in het systeem huurdersvragen en informatie in en verzamelt en verstrekt gegevens aan collega’s die daar om vragen.
  • Je houdt onze database up tot date en je biedt ondersteuning aan de collega’s van de afdeling Wonen.

Wie ben je?

Je hebt een MBO-diploma met enkele jaren werkervaring in een servicegerichte omgeving. Je bent communicatief sterk en in je contacten ben je zeer klantgericht. Nauwkeurig werken is een talent van je en je beschikt over ruime ervaring met de programma’s onder MS Office. Daarnaast ben je flexibel en kun je goed werken in teamverband. Bekendheid met de regio geniet de voorkeur.

Ons aanbod

Wij bieden je een jaarcontract in een afwisselende functie voor 5 ochtenden in de week bij een financieel gezonde en ambitieuze woningcorporatie. In totaal gaat het om 20 uur met een uitloop tot 24/28 uur per week.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten. Deze functie is ingedeeld in functieschaal E met een bijbehorend salaris tussen € 2.314,- en € 2.904,-. Je wordt ingeschaald op basis van relevante kennis en ervaring.
Als je bij je aanstelling langer dan een half jaar in de sector werkt is het maximum van de schaal € 3.096,-.

Jouw sollicitatie

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur dan jouw motivatiebrief en je CV via deze link naar Gerdien van der Ent, manager Wonen. Voor meer informatie over de functie-inhoud kun je telefonisch contact met haar opnemen op nummer (0342)  427 530.

Meer informatie over onze organisatie vind je op deze website.
Over ons
Onze koers en missie
Kernwaarden
Organogram

Acquisitie nemen wij niet in behandeling.

Overzicht