Vacature Senior projectleider, bouwprofessional

26 juni 2019

De komende jaren hebben we een fikse opgave: we bouwen gemiddeld 135 woningen per jaar en investeren extra in het duurzaam verbeteren van bestaande huurwoningen.
Op onze weg naar CO2 neutraal in 2050 en aardgasvrij wonen, experimenteren we en doen we kennis en ervaring op. Daarom zijn we op zoek naar een ondernemende bouwprofessional die met ons deze projecten in de steigers wil zetten.

Bij Woningstichting Barneveld is bij de afdeling Vastgoed een vacature ontstaan voor een:

Senior projectleider
een bouwprofessional met natuurlijk leiderschap

De functie

Als senior projectleider ontwikkel en ontwerp je nieuwbouw- en renovatieprojecten volgens goedgekeurde projectplannen en passend binnen het risicoprofiel. Je bent projectverantwoordelijk, inclusief het ontwerpen en beheren van plannen van aanpak, voor het totale proces van ontwerp en aanbesteding tot en met uitvoering en oplevering, nazorg en overdracht aan exploitatie. De functie wordt in nauwe samenhang met de projectmanager vervuld. De projectfasen - en dus elkaars werk - lopen vloeiend in elkaar over en lopen deels naast elkaar. Er is een intensieve samenwerking met andere bedrijfsonderdelen, met name met Wonen, Bedrijfsvoering en Communicatie. Dit vraagt om een goede samenwerking en informatie-uitwisseling met elkaar.
Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit binnen gemaakte afspraken, jaarplan en budget, beleidskaders en investeringsbesluiten. Daarnaast adviseer je over vernieuwing van ontwikkelprocessen en producten op vastgoedgebied, risicobeheersing van ontwikkelprojecten, portfoliomanagement en strategisch voorraadbeleid. Ook lever je jouw bijdrage aan beleid en rapportages vanuit de afdeling Vastgoed.


Wie ben je?

Je hebt aantoonbare relevante ervaring met projectleiding en projectmanagement van nieuwbouwprojecten en het verduurzamen en renoveren van woningen. Je hebt een afgeronde opleiding Bouwkunde op HBO-niveau, of een vergelijkbaar werk- en denkniveau. Je kennis van relevante wet- en regelgeving is up-to-date. Je hebt een gezonde commerciële en ondernemersmentaliteit en je bent een kei in onderhandelen. Je bewaakt de balans, zodat je met het team optimale resultaten boekt. Natuurlijk werk je zeer resultaatgericht, nauwgezet en zijn je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden goed ontwikkeld. Digitaal werken kent voor jou geen geheimen en je bent aantoonbaar maatschappelijk betrokken.

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie bij een gezonde en ambitieuze woningcorporatie in een aantrekkelijk woon- en werkgebied. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten (schaal J). Het fulltime salaris (36 uur) bedraagt minimaal € 3.486,00 en maximaal € 4.709,00 bruto per maand. Inschaling binnen de schaal is afhankelijk van je relevante kennis en ervaring. Na een jaarcontract en bij goed functioneren volgt een contract voor onbepaalde tijd. We besteden veel aandacht aan je ontwikkeling en zorgen voor een goede werk-privébalans. Op vrijdagmiddag ben je vrij.

Sollicitatie en informatie

De werving en eerste selectie van deze functie wordt verzorgd door Paul Enders van Taigle International b.v..
Is deze functie op jouw lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en cv per email naar Paul: info@taigle.nl o.v.v. ref.nr. 1135.4. Voor vragen over de procedure kun je hem bereiken op (024) 679 38 14.
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Bel dan gerust met Richard Boulan (manager Vastgoed a.i. bij Woningstichting Barneveld) op telefoonnummer (0342) 427 574.

Overzicht