Word jij onze nieuwe collega?

21 maart 2019

Woningstichting Barneveld is op zoek naar nieuwe collega's. Voor de afdeling Wonen zoeken wij een klantgerichte Consulent Vastgoed en een Senior Consulent Wonen. Voor het team Finance & Control zoeken wij een Financieel Medewerker.

Consulent Vastgoed

De Consulent Vastgoed (opzichter) is aanspreekpunt en vraagbaak op het gebied van vastgoed aspecten in en rondom onze woningen: inspecties bij mutaties, klachtenmeldingen en individuele woningaanpassingen en verbeteringen.

Senior Consulent Wonen

De Senior Consulent Wonen die wij zoeken moet affiniteit hebben voor complexere zaken en beleidsontwikkeling. Deze Consulent zorgt er namelijk voor dat de strategie wordt vertaald in de dagelijkse praktijk en dat er oplossingen worden aangedragen voor de complexere zaken die zich in de volkshuisvesting voordoen.

Financieel Medewerker

De Financieel Medewerker ten slotte is een efficiënte factuurverwerker die zorgt voor een optimale registratie van financiële bedrijfsinformatie en bijdraagt aan een vlekkeloze implementatie van de digitalisering van het facturatieproces.

Bekijk de vacatures op onze pagina Werken bij.

 

Overzicht