Bloemendal - 22 eengezinswoningen

Over het project

In uitbreidingswijk Bloemendal in Barneveld-Noord aan de A.J. van der Wielstraat, leveren wij eind oktober/begin november 22 vernieuwde, duurzame, eengezinswoningen op. Wij lieten de woningen eind mei verplaatsen van de tijdelijke locatie aan Lijsterhof naar de permanente plek in Bloemendal.


De verhuur startte op donderdag 25 augustus 2022 en
is inmiddels gesloten. Reageren kan niet meer.


Over de woningen

De 22 eengezinswoningen zijn opgedeeld in 3 huizenblokken met vier woningtypen, waarvan de woonoppervlakte varieert tussen 83 en 112 m². Ze hebben 2, 3 of 4 slaapkamers en een voor- en achtertuin. In het hofje, waar de woningen met de achtertuinen aan grenzen, is rekening gehouden met voldoende parkeergelegenheid.


Duurzame kenmerken

De gasloze woningen zijn voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en een ventilatiesysteem.
Het afvoeren van regenwater is duurzaam ingericht met in elke achtertuin bij de berging een regenton van 280 liter. Deze vangt het regenwater op en kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor uw tuin of om de kamerplanten water te geven.


Over de wijk

Bloemendal wordt een groene, duurzame wijk. Er worden zo’n 1.550 woningen gebouwd in de periode 2020-2030. De wijk is omgeven door natuur en heeft een hoog ambitieniveau voor natuurinclusiviteit en klimaatadaptie. In de wijk liggen wadi’s om overtollig regenwater op te vangen.
Klik hier voor meer wijkinformatie.