Het Voorthuis - 70 woningen voor verschillende doelgroepen

Aan de Goudkamp, in de nieuwbouwwijk Holzenbosch in Voorthuizen, ontwikkelen we samen met kinderopvangorganisatie Bzzzonder en zorgorganisatie Neboplus woonzorggebouw Het Voorthuis. Jong en oud komen samen in dit gebouw. Elkaar ontmoeten staat centraal.

Het moderne complex biedt straks verschillende woonoplossingen met in totaal 70 woningen voor verschillende doelgroepen, een kinderopvang door Bzzzonder en een Ontmoetingscentrum dementie. 

Wij bieden 34 (aanleun)woningen in de sociale huur aan: 24 tweekamerappartementen die bijzonder geschikt zijn voor echtparen, om er samen te blijven wonen, ook als zorg of ondersteuning nodig is. De toewijzing verloopt via Neboplus. En 10 tweekamerappartementen, waarvan we er 7 aanbieden in de reguliere verhuur via huiswaarts.n en 3 wijzen we toe via directe bemiddeling. 
Voor cliënten van Neboplus komen er 36 zorgwoningen verdeeld over 6 woongroepen.

 

Start verhuur 7 appartementen op de begane grond 

Van woensdag 30 augustus tot en met woensdag 6 september bieden we de 7 sociale huurappartementen op de begane grond aan via huiswaarts.nu.
De appartementen verschillen van indeling en hebben een woonoppervlakte tussen 43 m² en 60 m² afhankelijk van het type. Ze hebben allemaal een hal, woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, badkamer en berging. Ook hebben alle appartementen een privé buitenruimte in de vorm van tuin met terras.

Heeft u belangstelling? Ga dan vanaf woensdag 30 augustus naar huiswaarts.nu. Reageren kan alleen via huiswaarts.nu vanaf de aangegeven datum en als u daar staat ingeschreven.

 

Zo ziet wonen in Het Voorthuis eruit