Het Voorthuis: inschrijven en toewijzing woningen via Neboplus

Aan de Goudkamp, in de nieuwbouwwijk Holzenbosch in Voorthuizen, ontwikkelen we samen met kinderopvangorganisatie Bzzzonder en zorgorganisatie Neboplus woonzorggebouw Het Voorthuis.
Jong en oud komen samen in dit gebouw. Elkaar ontmoeten staat centraal.

Het moderne complex biedt straks verschillende woonoplossingen met in totaal 70 woningen voor verschillende doelgroepen, een kinderopvang door Bzzzonder en een Ontmoetingscentrum dementie. 

De inschrijving en toewijzing van 60 woningen in Het Voorthuis loopt via Neboplus. Het gaat om onder andere 24 (aanleun)woningen, waaronder 6 tweekamerappartementen die bijzonder geschikt zijn voor echtparen, om er samen te blijven wonen. Ook als zorg of ondersteuning nodig is. En 36 zorgwoningen verdeeld over 6 woongroepen.
Daarnaast bieden wij 10 tweekamerappartementen aan in de reguliere sociale verhuur bieden wij aan via huiswaarts.nu.

Dus heeft u belangstelling of wilt u meer weten over hoe u in aanmerking komt voor een woning in het Voorthuis? Klik hier voor de toewijzingscriteria, lees meer op de website van Neboplus of neem contact op met een van de ouderenadviseurs van Neboplus: telefoonnummer (0342) 411 811, mail info@neboplus.nl.