Houd je aan de basisregels

De overheid hield 6 mei weer een persconferentie over het coronavirus en de maatregelen. Mark Rutte kondigde ons in de vorm van een routeplanner een versoepeling aan van de eerder genomen maatregelen. Vanaf maandag 11 mei kunnen we elkaar in Nederland iets meer ruimte geven, en daarbij het coronavirus onder controle houden. Naleving van de belangrijkste basisregels is dan wel belangrijker dan ooit. U leest ze hier nog eens.

Wat kunt u van ons verwachten?

Dat we binnenkort weer het uitvoeren van niet-spoedeisende reparaties gaan oppakken, samen met onze aannemers. Goed nieuws vinden wij, want prettig wonen waarbij alles in uw woning in orde is, is wel zo fijn. Dit kan alleen als zowel wij als u de basisregels naleven.

Wanneer starten we dan en per wanneer kunt u reparaties weer melden? We verwachten deze maand en zijn bezig met de laatste voorbereidingen. Op onze website en op Facebook vertellen we vanaf wanneer het weer kan! In de gaten houden dus.

Daarnaast zijn we bezig met het opstellen van een eigen routeplanner voor de komende periode, waarin we toewerken naar een anderhalve meter werkomgeving en -omstandigheden. Wanneer we dit verder hebben uitgewerkt, hoort u uiteraard weer van ons.

Alvast….

U bent vast niet de enige die afgelopen weken heeft ‘gewacht’ met het melden van een reparatieverzoek en graag zo snel mogelijk goed geholpen wilt worden. Het kan straks door drukte voorkomen dat u wat langer dan normaal moet wachten tot we uw verzoek kunnen oppakken. Wij doen ons best en vragen alvast uw begrip waar dit langer duurt dan u van ons gewend bent.