Start verhuur 8 beneden-/bovenwoningen

Van maandag 27 februari tot en met maandag 6 maart start de verhuur van 8 nieuwe, duurzame beneden-bovenwoningen in de nieuwbouwwijk Kromme Akker Zuid 2. Kromme Akker Zuid 2 bestaat uit ongeveer 60 woningen en maakt deel uit van uitbreidingswijk Kromme Akker in Voorthuizen-Zuid. Deze wijk geeft een invulling aan het terrein gelegen tussen de wijk Kromme Akker en de nieuwbouwwijk Wikselaarse Eng.

Alle 8 beneden-/bovenwoningen zijn ongeveer 54m² groot, met 4 woningen op de begane grond en 4 woningen op de eerste verdieping. De woningen op de begane grond hebben een tuin, de woningen op de verdieping een balkon. Ze hebben allemaal een slaapkamer, een compacte woonkamer met open keuken en een eigen berging van ongeveer 5m². Deze bevinden zich aan de achterzijde van het perceel.

Heeft u belangstelling? Ga dan naar huiswaarts.nu en reageer vanaf 27 februari op een van de woningen. Reageren kan alleen via huiswaarts.nu vanaf de aangegeven datum en als u daar staat ingeschreven.

Goed te weten:

  • We bieden de woningen gelijktijdig aan in 2 advertenties. Kijk goed op de plattegronden voor de ligging en welke woning uw voorkeur heeft.
  • We verwachten de oplevering van de woningen in juni/juli dit jaar.

Meer informatie over de woningen leest u op de projectenpagina op onze website en vanaf 27 februari op huiswaarts.nu.