Een nieuw thuis voor bewoners van 22 nieuwe appartementen

De bewoners van de 22 nieuwe appartementen aan de Spelteland in de wijk de Woudse erven (De Burgt) in Barneveld kregen op 27 en 28 februari de sleutel van hun woning. Jong en oud wonen vanaf nu in dit fraaie complex. Het is een mooie bijdrage aan onze opgave. Wij voegen tot en met 2025 ongeveer 650 nieuwe betaalbare, duurzame, sociale huurwoningen in gemeente Barneveld toe.

42 woningen voor de zomer opgeleverd

Manager vastgoed Mischa van Sighem: ‘Voor deze zomer verwachten we 42 nieuwe woningen opgeleverd te hebben. Begin deze maand leverden we 6 eengezinswoningen op in Bloemendal in Barneveld en in mei komen er in die wijk nog eens 6 eengezinswoningen in de sociale huur bij. In Voorthuizen leveren we in juni 8 beneden-bovenwoningen op in de wijk Kromme Akker Zuid II. Een mooie mix van woningtypes voor verschillende doelgroepen. 
Met deze oplevering dragen we trouwens niet alleen lokaal bij. Ook regionaal, aan het bod dat we als samenwerkende Foodvalley-corporaties deden voor ruim 12.000 sociale huurwoningen tot 2040.’  

In het najaar verwachten we de oplevering van woonzorggebouw Het Voorthuis in Voorthuizen. Een complex dat we ontwikkelen voor kinderopvangorganisatie Bzzzonder en zorgorganisatie Neboplus Voorthuis. Het gebouw biedt straks verschillende woonoplossingen met in totaal 70 woningen voor verschillende doelgroepen, een kinderopvang door Bzzzonder en een Ontmoetingscentrum dementie.

Kijk voor meer informatie en een overzicht van onze lopende projecten op onze projectenpagina.